Onze diensten

ImproVive adviseert & realiseert
Hoe breng je business, creativiteit en complexe IT bij elkaar tot een geweldig resultaat. Binnen ImproVive combineren we deze kennis om jouw complexe projecten richting te geven en te realiseren. Dat kan in advies rol of als projectmanager. We zijn gewend om projecten waar communicatie, Organisatie en IT samenkomen met meerdere stakeholders te leiden en tot een goed eind te brengen.

ImproVive voor marketing
Welke positie moet een bedrijf innemen om aansluiting te vinden bij de markt? En met welke boodschap moet de markt benaderd worden? ImproVive achterhaalt de kracht van een merk of bedrijf en adviseert welke (interactieve) strategie nodig is om maximale aansluiting te vinden bij de markt. Offline, online of allebei.

ImproVive in games & business
Games zijn niet alleen leuk, games zorgen ervoor dat een merk, product, dienst of situatie wordt beleefd. Doordat mensen op een leuke en (inter)actieve manier bezig zijn, krijgt de beleving meer betekenis. ImproVive bedenkt en realiseert games op maat die een brug slaan tussen de doelen van een organisatie en de behoefte van een doelgroep. Dat doen we zowel in de zakelijke markt als voor onderwijs en zorg.

ImproVive in organisatie & netwerken
Via het uitgebreide netwerk van ImproVive verbinden we creatieve organisaties met elkaar en creëren we nieuwe kansen. We hebben een groot netwerk in de gaming industrie maar ook in media en zorg.

ImproVive in de zorg
De zorg maakt zich op voor een nieuwe digitalisatie stap. Meer kwaliteit voor minder geld. Tablets, Apps en Games bieden kansen om mensen zelf te activeren met minder ondersteuning. Ook kunnen ze professionals ondersteunen in hun proces. Gedragsverandering en zelfmanagement zijn sleutelwoorden. Wij kijken op dit moment naar toepassingen onder andere op het gebied van Dementie, Autisme, ADHD,en Jeugdzorg.

ImproVive voor kinderen
Onder de naam van uitgeverij RumdeeDum introduceerde ImproVive haar eerste interactieve boek ‘Prinses Arabella wil spelen‘. Het verhaal voor de iPhone, iPad en iPod touch stond wekenlang op nummer 1 in de boekencategorie van de App Store. Inmiddels heeft RumdeeDum meerdere kinderapps uitgebracht.